martes, 21 de enero de 2014

Nueva Rifa del Glamour 2014. La Bata de Boatiné !!!


A raiz de la redada policial acontecida el 28 de Junio en el bar, mientras celebrabamos con el FAGC, los 44 años de las revueltas de Stonewall... (http://directa.cat/noticia/em-va-recordar-els-fets-dstonewall-ara-fa-44-anys-pero-al-centre-barcelona)
... me ha llegado una ASTRONÓMICA MULTA de 3.127 euros

Debido a LA FALTA DE LIQUIDEZ, -tan de moda hoy en dia-, un maravilloso grupo de amigxs, dispuestxs a echarme un cable para saldar tal sanción, generosamente han donado los premios del fantástico lote que sortearemos en San Valentin, resucitando así LA RIFA DEL GLAMOUR:
nuestra manera de recaudar,
las que no tenemos a quién recortar.

Nadie te ofreció tanto por tan poco. Por tan solo 2 euros, podrás optar a ganar TODOS estos premios:
-Una fotografia dedicada del fotoperiodista Pere Albiac (http://directa.cat/sites/default/files/imagecache/d_gallery/bata-2.jpg)
-Una glamurosa obra fotografica de l'artista visual Roberto Delgado (www.robi10.tk)
-Un anell de plata fet a mida per Shesha jewelry
-2 entrades per Maria Jerez + Chico y Chica la Sessió 8 de la Secció Irregular al Mercat de les Flors, pel 9 de maig:
(http://mercatflors.cat/espectacle/sessio-8-seccio-irregular-ba-deedly-deedly-deedly-dum-ba-boop-be-doop/)
 
(https://www.facebook.com/seccio.irregular?ref=ts&fref=ts)
-Un kit de sexe segur: un munt de preservatius i lubricant i tota la info que et cal per una vida plena de sexe segur, alegre i divertit, gentilesa de Gais Positius
(https://www.facebook.com/gaispositius)
(www.gaispositius.org)
-Un curs gratuït amb dossier inclòs gentilesa del Front d'Alliberament Gai de Catalunya (www.fagc.org) de com actuar en casos de discriminació per raons d'opció sexual.
-Una peça exclusiva dissenyada pel joier i escultor Carles d Molins
-Una subscripció anual a la revista L'ACCENT BORD, la revista del Brot Bord (http://brotbord.blogspot.com.es/) (https://www.facebook.com/brot.bord)
-Una bicicleta de muntanya (de segona mà) model Vitamine R del DECATHLON
-Dues polseres de cautxú dissenyades per Vondage
-Dos menús a la cucchiarella del raval
-Dues precioses làmines emmarcades de la serie Días de Sol y Playa de David Mirás m (https://www.facebook.com/media/set/?set=a.556666277758333.1073741831.166736220084676&type=1)
-Dues ampolles de vi negre ÒNIX, amb Denominació d'Origen Catalana PRIORAT, i una ampolla de 2 litres d'Oli d'Oliva Verge Extra, amb Denominació dOorigen Protegida SIURANA, gentilesa de la Vinícola del Priorat SCCL
-Una sessió de dj Antar inspirada expressament per a la Rifa del Glamour (https://soundcloud.com/antar-bcn)
-Una magnífica obra de ferro forjat de Guillermina Morales (tallerdeforja.net), un ponxo fet a mà per la seva mare que a més a més aporta una funda de coixí
-Dos plats de vidre obra de Caotic Mun
-Una bossa serigrafiada de Marieta Todophobik
-Un llibre col.lectiu de poesia gentilesa de Ruth Tropiezo
-Un tatuatge de Caos Tourette
-Una sessió bailonga de música electrònica de Dj Mikimachine Bcn
-Una altra sessió de música del dj Joan Lautaro Vildosola Valenzuela
-Una altra sessió de la nostra resident de la casa Ea7_dmZ
(https://www.facebook.com/pages/Ea7_dmZ/290629557628051)
-Un CD de l'àlbum "pastillas y polvos" de Plu Ton
-Un CD de l'àlbum "to the Vortex" del grup chabroT (https://www.facebook.com/chabrot.lespiedsdanslasoupe?fref=ts) i dues entrades pel seu proper concert
-Una estada d'una nit per a dues persones al Bed&Breakfast els Bells Oficis, a Girona ciutat.
-Dos Eco menús vegans amb Cor i Seny de (www.Macroseny.jimdo.com) al menjador de la La Lottería (https://www.facebook.com/pages/La-Lottería-Associació-Cultural)
-Una peça de la col·lecció de SenyorPablo: chaqueta "Boom Boom Chamarra!" de edición limitada tricotada con amor por Senyor Pablo. Es en lana flúor multicolor y denim negro y única en el mundo. Ala! (https://mail.google.com/mail/u/0/?ui=2&ik=b816fe10d0&view=att&th=143006dfb3de8180&attid=0.1.2&disp=emb&zw&atsh=1)
-Una sessió de Natanexus
-Fantàstik bazar extra(ordinari) ens ofereix un magnífic pack dels seus productes:
+catifa plàstic India 90*180 cm
+cartera dona reciclada ,
+còmic porno mexicà,
+màscara de lluita mexicana,
+nina russa,
+pintallavis màgic,
+posavasos flamenco-cañís,
+ i un Fantàstik sabó màgic "Yo domino"
-Una samarreta de Post-op ( https://www.facebook.com/ARTIVISTASPost.Op)
-un exemplar del llibre "Transfeminismos" de l'editorial Txalaparta (https://www.facebook.com/photo.php?fbid=666910686673566&set=a.666910780006890.1073741827.659676634063638&type=1)
-Una col·lecció sencera de la discografia del Daniel Higiénico
-Dues entrades per la Pulpita Pulpa de David Priego Bueno (http://www.atrapalo.com/entradas/por-tu-pulpa-pulpita_e71940/)
-Gran Pack de la QUIMERA ROSA:
+1.-Serie de Fotos “Sexo-Plástica”: 9 fotos ByN de 20 x 14 cm - dedicadas por la Quimera Rosa - . Edición limitada 1/1. Estas son las fotos de la primera aparición pública de la Quimera Rosa. Esta serie fue expuesta en la Bata de Bata De Boatine, Barcelona 2008.
+2.- Una foto a elegir de la Serie "Sexo plástica: follamos en el baño"(1 foto color 30 x 40 a elegir de la serie de fotos sacada en el baño de la Bata)
+3.- 10 títulos de la colección Anagal (Libros)
Títulos: Manifiesto Dada, Derecho a la pereza, Maravilloso, Entrevista a Duchamp, Ayuda espiritual urgente, Ubu Rey...
-Una ampolla de Ten Tanqueray i sis copes de baló per a què amb tot el glamour celebris que t'ha tocat el premi amb uns GinTònics, + un kit d'accessoris indispensables per a què et montis un minibar a casa i hi puguem anar totxs d'after, gentilesa La Bata de Boatiné.

I, per últim les perles de la Rifa del Glamour:
Un serie numismàtica commemorativa del Mundial de Futbol España '82 + una làmina emmarcada de la Sagrada Familia de Corret.Brull amb una dedicatòria de l'Il·lustríssim Cardenal Martínez Sistach
-una calcomanía amb incrustacions d'SWAROVSKI en forma de cor..


-Qualsevol altre premi que tu vulguis aportar per fer més glamurosa i desitjable aquesta edició de la rifa..que demano comprateixis i difonguis a la xarxa

Si así lo deseas habrás participado en un evento que será rememorado en la crónica social durante décadas, mientras colaboras solidariamente a afrontar el pago de un multazo que LA BATA sola no puede asumir.
Y en el fondo de tu ser, si no ganas ningún fantástico regalo, sabrás que nos diste un empujoncito para salir adelante, en este asfixiante periodo del barrio Xino, donde el mobbing que se respira en el ambiente se podria cortar con un cuchillo..

El número guanyador serà el que coincideixi amb les últimes tres xifres del número premiat en el sorteig de l' ONCE que se celebrará el (14-2-2014).Fins aquesta data,s'acceptaran aportacions de nous premis pel sorteig de la LA RIFA DEL GLAMOUR. La Bata de Boatiné, se'n declara l'organitzadora i única responsable i reconeix que el sorteig no està avalat, patrocinat, administrat, ni associat de cap manera a Facebook, de qui n'exonera tota responsabilitat.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario